Over Scaldex

Na de oprichting van Scaldex in de jaren ‘80 groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare leverancier voor specialistische bouwmaterialen zoals verankerbare geveldragers, thermische onderbreking en borstweringssteunen. Scaldex is tevens distributeur van Catnic profielen voor de Belgische en Nederlandse markt.

Maatwerkoplossingen

Sinds 2008 bedient Scaldex de Nederlandse markt vanuit het centraal gelegen Deventer. Daar werkt een enthousiast team van goed opgeleide engineers aan uw maatwerkoplossingen. Ze staan u met raad en daad bij in uw bouwprojecten. Scaldex levert producten met standaardafmetingen rechtstreeks vanuit de voorraad naar de handel en bouwplaats.

Groot assortiment

Ons grote assortiment bouwmateriaal voor metselwerk wordt geproduceerd op de Scaldex hoofdlocatie in het Belgische Buggenhout, tussen Brussel en Antwerpen. Vanuit die locatie wordt ook de Nederlandse opslag bevoorraad, zodat materialen nooit ver weg zijn en de levertijd kort is.

Professionele begeleiding

Scaldex biedt professionele begeleiding vanaf de ontwerpfase tot de engineering, productie en levering. Naast het brede productaanbod bieden we ook diensten aan. Zo voeren we berekeningen uit, leggen we details van een werk vast in werkboek, of adviseren we ter plekke op de bouwplaats.

Samengevat …

Scaldex biedt allerlei producten en maatwerk oplossingen op het gebied van metselwerkondersteuning. Scaldex adviseert, begeleidt, produceert en levert, en doet dat met een enthousiaste groep medewerkers vanuit locaties in Deventer NL en Buggenhout BE. Onze expertise maakt ons tot een deskundige en betrouwbare partner, van de ontwerpfase tot de afwerking.

Waarom Scaldex?

Duurzaamheid

Door milieubewuste investeringen en inkoop en het gebruik van duurzame energie verkleinen wij onze ecologische voetafdruk.

Uitgebreid netwerk

Onze lateien zijn direct uit voorraad leverbaar onder korte levertijden, maar ook bij de betere professionele bouwhandel.

Engineering / Expertise

Onze experts ontwerpen voor u steeds de beste oplossing voor elk detail.

Productie / Maatwerk

Op onze productielocatie in Buggenhout, België worden alle geveldragers en lateien 100% op maat geproduceerd.

Daag ons team uit!


Bij Scaldex hebben we een grote passie voor ons vak. Geen enkele uitdaging schrikt ons af. Onze teams staan altijd voor u klaar om de slimste oplossing te bieden voor de meest complexe situaties en vereisten.