We zijn Leviat.

Leviat logo

Leviat

Leviat is een wereldleider in hijs-, verbindings- en verankeringstechnologie voor de bouwsector en levert aan verschillende sectoren, van woningbouw tot infrastructuur. 

Wij hebben 3.000 medewerkers op 60 locaties in Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika en bieden een flexibele en snelle service aan onze klanten. Elke belofte die we lokaal doen heeft de inzet en toewijding van ons wereldwijde team.

Leviat biedt een reeks vertrouwde productmerken, waaronder Ancon, Halfen, Plaka en nu Scaldex.

Scaldex – Een productmerk van Leviat

Scaldex is nu overgegaan naar een productmerk binnen het uitgebreide productportfolio van Leviat. Dit betekent dat de Scaldex-producten die u kent en vertrouwt, zoals bijv. Scaldex Sumo, allemaal nog steeds bij ons verkrijgbaar zijn. Met nog meer bedrijfsmiddelen achter zich zullen deze producten verder worden ontwikkeld en verbeterd.

Bovendien zullen we als Leviat de technische ondersteuning blijven bieden die u van ons verwacht in elke fase van een project, van de eerste planning tot de montage en daarna.

Als Leviat bieden we meer expertise, middelen en productlijnen

Dit kun je van ons als Leviat verwachten:

  • Meer technische middelen en een groter productienetwerk die onze lokale service zullen verbeteren, waardoor we flexibeler zijn en sneller kunnen reageren.
  • Grotere technische expertise en marktkennis, waardoor we sneller en effectiever kunnen innoveren.
  • Toegewijde middelen in digitale engineering en investeringen zullen onze ontwerp- en servicemogelijkheden versnellen en ons helpen onze klanten beter te ondersteunen 

Nog vragen?

We kijken ernaar uit om met u als Leviat verder samen te werken en uw bedrijf de komende jaren te ondersteunen.
Mocht u vragen hebben over onze verandering naar Leviat, aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van het Leviat-team of ga naar leviat.com.

Imagine. Model. Make.