Mooie vacature als Projectingenieur bij Scaldex

Projectingenieur 

Scaldex

Sinds 2008 bedient Scaldex de Nederlandse markt vanuit het centraal gelegen Deventer. Scaldex biedt allerlei producten en maatwerk oplossingen op het gebied van metselwerkondersteuning. Scaldex levert producten met standaardafmetingen rechtstreeks vanuit de voorraad naar de handel en bouwplaats. Scaldex adviseert, begeleidt, produceert en levert, en doet dat met een enthousiaste groep medewerkers vanuit locaties in Deventer NL en Buggenhout BE. Onze expertise maakt ons tot een deskundige en betrouwbare partner, van de ontwerpfase tot de afwerking op de bouwplaats.

Jouw werkzaamheden bij Scaldex:

Door onze expertise zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van specialistische bouwmaterialen. En doordat Scaldex uitgebreide service biedt aan architecten, ingenieurs, bouwhandelaars en aannemers, zullen jouw werkzaamheden technisch zijn. Na je inwerkperiode zal je verantwoordelijk worden voor projecten variërend van de woningbouw tot de utiliteitsbouw. Dit betekent concreet dat je het technisch commerciële proces van projectaanvraag (prijsaanvraag) tot de verwerking op de werf voor je rekening zult nemen. Je zal hierbij dagelijks overleg voeren met je technische collega’s over de projectopvolging.

Ook zal je onderzoekswerkzaamheden uitvoeren die Scaldex zullen helpen bij de ontwikkeling van maatwerkproducten. Verder behoort klantencontact met o.a. aannemers, architecten en projectontwikkelaars ook tot een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Kortom, werken bij Scaldex betekent dat je in een team van 10 enthousiaste collega’s terecht komt waar je uitgedaagd zal worden. Dus ben jij een Projectingenieur en sta je graag in contact met de klant? Wacht dan niet langer en grijp vandaag nog je kans om onderdeel te worden van Scaldex!

Wat wij jou bieden?

Bij Scaldex krijg je bij goed functioneren na je jaarcontract een vaste aanstelling. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt! Daarom kom je bij ons terecht in een enthousiast en hecht team met een no-nonsense cultuur. Wij zijn een transparante organisatie zonder een sterke hiërarchie. Bij Scaldex word je gestimuleerd om creatief en flexibel te zijn. Immers, innovatie is belangrijk voor ons! Wat je nog meer bij ons kan verwachten?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • 25 vrije dagen en 12ATV dagen bij op basis van 40 uur per week
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf met behulp van (vakspecifieke) cursussen verder te ontwikkelen.
  • Doorgroeimogelijkheden: wil jij je bijvoorbeeld meer door ontwikkelen richting de buitendienst? Dan is dat mogelijk!

Wat wij vragen?

Wij vinden het volgende belangrijk:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde waar je o.a. hebt leren werken met 3D-tekenen (BIM/ Revit). Ben je een schoolverlater, maar heb je de juiste drive? Verras ons!
  • Je bent cijfermatig sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kan goed overweg met MS Office en AutoCAD.
  • Je bent gericht op kwaliteit: je stelt hoge eisen en gaat altijd voor verbetering.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels).
  • Je bent doelmatig.

Soort dienstverband: 32-40 uur, Onbepaalde tijd