Gevolgen van het coronavirus i.c.m. richtlijnen van het RIVM.

Gevolgen van het coronavirus i.c.m. richtlijnen van het RIVM.

Gevolgen van het coronavirus i.c.m. richtlijnen van het RIVM.

Bij Scaldex Nederland B.V. nemen wij ook onze verantwoordelijkheid  betreft de Corona richtlijnen. De gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van onze bedrijf staat voorop.  Scaldex Nederland volgt de richtlijnen van het RIVM.

Veel werkzaamheden worden dan ook vanuit huis verricht en we doen er alles aan om de gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken.  Externe afspraken en afspraken op ons kantoor en onze productielocatie zijn afgezegd en/of op een andere wijze ingevuld. Daarom zijn wij telefonisch en per mail nog altijd goed bereikbaar. We doen onze uiterste best om de dienstverlening op peil te houden en onze klanten zo goed en spoedig mogelijk te helpen.

Omdat de situatie zich voortdurend ontwikkelt, kan de komende tijd zodanig veranderen dat wij gemaakte afspraken door overmacht niet kunnen nakomen. Hierbij kunt u denken aan een gebrek aan grondstoffen of een personeelstekort. Tot op heden hebben wij onze afspraken kunnen nakomen en blijven wij ons uiterste best doen om deze in goed overleg met u na te komen. We doen er alles aan om de bestellingen te leveren en de service die u van ons gewend bent te waarborgen! Mocht u vragen hebben over leveringen kunt u contact met ons opnemen.

Hartelijk dank voor uw begrip en werk veilig!

Team Scaldex.