Over Scaldex

Reeds een kwart eeuw werpt Scaldex zich op als de toegewijde partner van de kwaliteitsbewuste bouwprofessional. Op vlak van metselwerkondersteuning zijn onze producten en oplossingen uitgegroeid tot de onbetwiste maatstaf in de sector. Ons gamma omvat Cavity Trays prefab loodloketten, stalen Catnic lateien, rollaagbeugels, Sigmafor metselwapening,  Scaldex geveldragers voor het ondersteunen van metselwerk, maar ook maatwerk zoals borstweringsteunen. Innovatie en topkwaliteit vormen onze leidraad, zowel bij de eigen producten als bij de merken van derden die we verdelen. Geen enkele inspanning is ons te veel om het onze klanten zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

SCALDEX 066 SCALDEX 074 SCALDEX 054

Een team van gemotiveerde, goed opgeleide en technisch onderlegde medewerkers is dagelijks in de weer om voor uw project de beste oplossing uit te dokteren. Wij zorgen voor een professionele begeleiding vanaf de ontwerpfase, tot de engineering, productie en levering. De mogelijkheid tot assistentie of het maken van een werkboek of advies op de bouwplaats vervolledigt het serviceplaatje.

Ons werkgebied omvat de gehele Benelux en het Noordwesten van Frankrijk. Omdat we steeds kort op de bal willen spelen gebeurt de dienstverlening voor de Nederlandse markt vanuit ons kantoor te Deventer. Scaldex beschikt over een transportservice die in het gehele Benelux leveringen verzorgt. Hierdoor kunnen we de levertermijnen tot een minimum beperken, en bent u zeker van een vlotte afhandeling van uw bestelling.

 

Neem contact op

Staverenstraat 13
7418 CJ, Deventer
T 0570 - 606677
F 0570 - 510125
info@scaldex.nl

Openingstijden

Kantoor
maandag tot vrijdag 8u30-17u00